Sidebar

2023 08 28 Nauji mokslo metai642x410

Naujus mokslo metus Vilniaus universitetas (VU) pasitinka kviesdamas į integracijos renginius, kuriuose pirmakursių lauks smagūs užsiėmimai, diskusijos, paskaitos ir turiningi susitikimai. Integracijos veiklose studentai galės sužinoti viską apie studijas ir gyvenimą VU.

Integracijos renginiai prasidės nuotolinėmis paskaitomis apie VU elektronines sistemas ir prisijungimus prie jų. Šios paskaitos vyks rugpjūčio 30 d. O rugpjūčio 31 d. į mokslo metus žengsime lydimi VU Studentų atstovybės organizuojamo integracijos festivalio „Ad astra“. Šiemet įvadinių dienų dalyviai kviečiami pasiklausyti diskusijų, kuriose bus narpliojamos ne tik kasdienės temos, bet ir tokios, apie kurias kalbėti užmirštame.

VU Kontaktų mugėje pirmakursiai turės progą susipažinti su VU veikiančiomis studentiškomis organizacijomis, laisvalaikio bei sporto klubais ir dalyvauti įvairiose dirbtuvėse. Integracijos festivalis „Ad astra“ vyks VU Didžiajame, M. K. Sarbievijaus, Mikalojaus Daukšos, Observatorijos ir Adomo Mickevičiaus kiemuose.

Norint dalyvauti integracijos festivalyje „Ad astra“ ir kituose VU integracijos renginiuose, būtina registracija.

VU bendruomenės eisena ir metų pradžios ceremonijaRenovatio Studiorum“

Rugsėjo 1 d. 9.30 val. naujus mokslo metus pradėsime vėliavos pakėlimo ceremonija VU Bibliotekos kieme. Nuo 10.00 val. vyks studijų metų pradžios renginiai padaliniuose, o nuo 14.45 val. kviečiame dalyvauti VU darbuotojų, studentų ir alumnų eisenoje į VU centrinius rūmus, Didįjį kiemą, nuo Lietuvos Respublikos Seimo rūmų. 15.30 val. prasidės iškilminga studijų metų pradžios ceremonija „Renovatio Studiorum“.

Pažintis su VU

Rugsėjo 4 d. pirmakursiai bus kviečiami susipažinti su VU fakultetais, vyks fakultetų studentų atstovybių pristatymas ir ekskursijos. Rugsėjo 5 d. bus skaitomos paskaitos apie emocinę gerovę, studentai bus kviečiami į ekskursijas, kuriose galės susipažinti su VU centriniais rūmais. O rugsėjo 6 d. studentams bus pristatomos VU bibliotekos teikiamos paslaugos. Tą pačią dieną pirmakursiai bus kviečiami susipažinti ir su VU Botanikos sodu bei Sveikatos ir sporto centru.

Daugiau apie integracijos renginius VU galite sužinoti čia.

2023-08-28

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos