Sidebar

2023 03 09 Vu kiemas 642x410

Vilniaus universiteto (VU) Mokslo administravimo skyrius primena apie vykstantį VU Mokslo skatinimo fondo konkursą Jaunųjų mokslininkų ir kitų tyrėjų mokslinių idėjų projektams finansuoti. Paraiškos priimamos iki 2023 m. kovo 20 d.

Konkursu siekiama paskatinti tarpdisciplininių projektų VU vykdymą bei akademinį bendradarbiavimą. Tikimasi, kad jaunieji Universiteto mokslininkai ir tyrėjai įgis paraiškų rengimo ir projektų įgyvendinimo patirties.

Pagrindinės konkurso sąlygos:

  • Parama bus skirta tarpdisciplininiams projektams, kurie bus įgyvendinami ne mažiau kaip dvejuose Universiteto akademiniuose padaliniuose.
  • Projektų vadovais ir vykdytojais gali būti jaunieji universiteto mokslininkai (mokslo laipsnį įgiję ne daugiau kaip prieš 10 metų iki kvietimo teikti paraiškas paskutinės dienos), taip pat doktorantūros studentai bei magistrantai.
  • Bakalauro studijų studentai gali būti projektų vykdytojai.
  • Projektų biudžetas – iki 8 000 Eur 2023 m. ir iki 10 000 Eur 2024 m.
  • Projekto vykdytojas (įskaitant vadovą) gali dalyvauti tik viename šio kvietimo projekte.

Projektų paraiškos teikiamos per Universiteto Dokumentų valdymo sistemą Avilys. Kitos konkurso sąlygos, paraiškos forma skelbiama Vilniaus universiteto intranete.

Negalintiems prisijungti prie intraneto, yra sukurta atskira Teams grupė „MSF jaunųjų mokslininkų ir kitų tyrėjų idėjų konkursas 2023“. Čia galima rasti dokumentų formas bei atsakymus, susijusius su konkurso sąlygomis ir/ar projektų įgyvendinimu. Norėdami prisijungti prie grupės, kreipkitės į Mokslo administravimo skyrių adresu egle.miltakiene@cr.vu.lt

Konkurso sąlygų, paraiškų pateikimo ir kitais su šiuo konkursu susijusiais klausimais Mokslo administravimo skyriuje konsultuoja Eglė Miltakienė (egle.miltakiene@cr.vu.lt; tel. (8 5) 268 7068).

2023-03-09

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos