Sidebar

2021 11 29 K Lapin380x318Lapkričio 26 d. Tarybos posėdžio metu išrinkta MIF Tarybos pirmininkė – doc. dr. Kristina Lapin.

„Tarybos pirmininkas yra renkamas iš Tarybos narių. Visų pirma norėčiau padėkoti už paramą Informatikos Instituto kolegoms, kurie iškėlė mane į Fakulteto Tarybą. Pirmo posėdžio metu naujai išrinktos Tarybos nariai pasiūlė mane į Pirmininkės pareigas. Esu nauja Tarybos narė, nedalyvavau praeitos kadencijos darbuose, tad šis pasiūlymas buvo kiek netikėtas. Esu dėkinga už išreikštą Tarybos narių pasitikėjimą ir pasistengsiu jų nenuvilti“, – sako doc. dr. Kristina Lapin.

Taryba – kolegialus Fakulteto savivaldos organas, kuriame diskutuojami ir priimami svarbiausi Fakulteto veiklai sprendimai.

„Tai vieta, kurioje susiduria skirtingos fakulteto ateities vizijos bei požiūriai į einamųjų veiklų valdymą. Neseniai įvykusi fakulteto struktūros reforma išryškino institutų veiklų prioritetų skirtumus, ji paveikė visas Fakulteto veiklas. Praėjusios kadencijos Tarybai teko sudėtingas uždavinys iš naujo jas organizuoti. Naujosios Tarybos uždavinys – šiuos darbus tęsti, kad buvimas vienoje struktūroje darytų teigiamą įtaką visoms institutų veikloms“.

Tarybos funkcijos apima fakulteto strateginių tikslų formavimą, fakulteto administracijos ir studijų programų komitetų veiklos priežiūrą. „Taryboje renkamas dekanas, formuojamas Fakulteto biudžetas, atliekama jo vykdymo priežiūra. Taip pat priimami sprendimai susiję su studijų bei mokslo fakultete organizavimu. Visais klausimais sieksiu ieškoti sutarimo ir visiems priimtinų kompromisų“, – teigia MIF tarybos pirmininkė.

Tarybos pirmininkės pavaduotoju išrinktas doc. dr. Martynas Manstavičius.

2021-11-29

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos