Sidebar

ADVANCES projekto komanda su dideliu entuziazmu nori VU Matematikos ir informatikos fakulteto bendruomenę pakviesti į tarptautinę konferenciją „Stronger Together – Collaboration in Building Cyber Resilience“.

Renginio data: 2023 m. gruodžio 7 d.

Vieta: Vilniaus universiteto bibliotekos Mokslinės komunikacijos ir informacijos centre (MKIC), Saulėtekio al. 5, Vilnius.

Organizatoriai: Vilniaus universiteto biblioteka, Vilniaus universiteto biblioteka, Vilniaus universiteto biblioteka, Vilniaus universiteto biblioteka: Vilniaus universiteto Informatikos instituto Kibernetinio saugumo laboratorija.

Registruotis į renginį galite čia.

Kuo ypatinga ši konferencija?

Projekto ADVANCES komanda beveik trejus metus tyrė kaip patobulinti kibernetinio saugumo specialistų kompetencijas, identifikuojant galimus pagerinimus pagal tris galimas perspektyvas (biologinės žmogaus sistemos, žmogaus elgsenos įpročiai ir kibernetinio saugumo specialisto gebėjimai bei žinios).

Mūsų dėmesio centre – elgesio modeliai, žmogaus genomas ir techniniai įgūdžiai, o visa tai apima švietimo sritis. Džiaugiamės, kad konferencijos metu galėsime pasidalyti šio tarpdisciplininio požiūrio rezultatais ir įžvalgomis.

Kas Jūsų laukia?

  • Projekto rezultatų ir įžvalgų pristatymas.
  • Įdomūs tarptautinių projekto partnerių pranešimai apie kibernetinį sąmoningumą ir švietimą.
  • Itin įdomi diskusija apie visuomenės atsparumo didinimą ir tyrėjų vaidmenį kovojant su priešininkų veikla.

Kviečiame jau dabar šią datą pasižymėti savo kalendoriuose. Laukiame Jūsų renginyje, skirtame žmogaus veiklos kibernetinio saugumo srityje tobulinimui.

Projektas Kibernetinio saugumo kompetencijų gerinimas (orig. Advancing Human Performance in Cybersecurity) finansuojamas beveik 1 milijono eurų Baltijos mokslo tyrimų programos dotacija iš Europos ekonominės erdvės (Islandijos, Lichtenšteino ir Norvegijos) finansinio mechanizmo lėšų. Baltijos mokslinių tyrimų programos tikslai yra konsoliduoti Baltijos valstybių, Islandijos, Lichtenšteino ir Norvegijos mokslo potencialą. stiprinti regioninį bendradarbiavimą regiono šalims aktualiuose mokslo tyrimuose, užpildyti nišą tarp nacionalinio mokslo finansavimo ir Europos Sąjungos struktūrinės paramos.

2023 11 24 konferencijos programa

2023-11-24

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos