Sidebar

2022 04 06 Seminaras Palangoje900x471

Pradžia:

2022-04-29 09:00

Pabaiga:

2022-04-29 16:00

Vieta:

Viešbučio „Žilvinas“ konferencijų salė (S. Dariaus ir S. Girėno g. 20);
VU konferencijų ir seminarų poilsio centras „Romuva“ (Birutės al. 37a)

 

Balandžio 29 d. kviečiame matematikos ir informatikos mokytojus kartu su moksleiviais į Vilniaus universiteto (VU) Matematikos ir informatikos (MIF) fakulteto organizuojamą seminarą „Studijos ir mokslas VU Matematikos ir informatikos fakultete“.

Šių metu seminaras išskirtinis – bendras paskaitas papildys atskiros sekcijos mokiniams ir mokytojams. 

Pirmojoje dalyje mokiniams ir mokytojams bus pristatomos atnaujintos MIF studijų programos. Fakulteto Dekanas prof. dr. Paulius Drungilas skaitys pranešimą apie dalumo požymius.

Antroje dalyje mokiniams ir mokytojams paruoštos atskiros sesijos. Pedagogų laukia matematikos mokymo pristatymas mokyklose: matematinis samprotavimas, matematikos mokyklinė programa. Bus kalbama apie matematikos mokytojų ruošimą, studijų programas, kvalifikacijos kėlimo modulius. Išduodami pažymėjimai.

Moksleiviams paskaitas skaitys fakulteto dėstytojai apie tiesinę regresiją, mašininio mokymosi algoritmus, blokų grandinių (angl. blockchain) technologijas. Po mokymų moksleiviams vyks protų mūšis, nugalėtojai bus apdovanoti. 

Užsiėmimai vyks Palangoje:

- Viešbučio „Žilvinas“ konferencijų salėje (S. Dariaus ir S. Girėno g. 20);
- VU konferencijų ir seminarų poilsio centre „Romuva“ (Birutės al. 37a).

Vietų skaičius ribotas, kviečiame registruotis mokytojus ir moksleivius. Registracija vyksta iki š. m. balandžio 22 dienos.

Renginio programa

Registracija: https://bit.ly/MIF-Seminaras-Palanga

2022-04-06