Sidebar

2020 06 04 Diplomu teikimas800x397

*Visi diplomų teikimai bus filmuojami ir tiesiogiai transliuojami VU FB paskyroje.

*Absolventų ir svečių patekimas į Didįjį kiemą tik pro vartus iš Šv. Jono gatvės, išėjimas po diplomų įteikimo per Sarbievijaus kiemelį

*Rekomenduojame dėvėti veidą dengiančias apsaugos priemones (tinka tiek kaukės, skydeliai, tiek ir šalikai, movos ar pan.). Prie įėjimo ir prie išėjimo dirbs apsauga ir savanoriai.

*Kiekvienas absolventas į šventę gali pasikviesti 4 lydinčius asmenis. Asmenys į renginio teritoriją gali patekti tik lydimi absolvento. Iš anksto registruoti artimųjų nereikia.

Data: birželio 26 d.

Vieta: Universiteto g. 3, Vilniaus universiteto Šv. Jonų bažnyčios Didžiajame kieme.

Birželio 26 d. VU Šv. Jonų bažnyčios Didžiajame kieme Matematikos ir informatikos fakulteto absolventams bus įteikti bakalauro ir magistrantūros studijų diplomai.

9 val. Diplomų teikimo ceremonija magistrantūros programų absolventams, Informatikos ir Informacinių technologijų bakalauro studijų programų absolventams.

11 val. Diplomų teikimo ceremonija Ekonometrijos, Finansų ir draudimo matematikos, Matematikos ir matematikos taikymų, Bioinformatikos, Statistikos bakalauro studijų programų absolventams.

13 val. Diplomų teikimo ceremonija Programų sistemų bakalauro studijų programos absolventams.

!! Atsiėmus diplomą absolventai turės pasirašyti diplomų įteikimo žurnale. Atsiskaityti su universitetu absolventai turi iki birželio 19 d. (grąžinti LSP VU SA ir kt.). Daugiau informacijos

! Absolventų ir svečių patekimas į Didįjį kiemą tik pro vartus iš Šv. Jono gatvės, išėjimas po diplomų įteikimo per Sarbievijaus kiemelį.

Kiekvienas absolventas į šventę gali pasikviesti 4 lydinčius asmenis. Asmenys į renginio teritoriją gali patekti tik lydimi absolvento. Iš anksto registruoti artimųjų nereikia.

Rekomenduojame dėvėti veidą dengiančias apsaugos priemones (tinka tiek kaukės, skydeliai, tiek ir šalikai, movos ar pan.). Prie įėjimo ir prie išėjimo dirbs apsauga ir savanoriai.

Renginys vyks po atviru dangumi, todėl rekomenduojame pasirūpinti tinkama apranga ir skėčiais lietaus atveju.

Rekomenduojame neatvykti į diplomų įteikimus per anksti, nes kol vyks vieni įteikimai, apsauga neįleis į Vilniaus universiteto Didįjį kiemą kitų įteikimų dalyvių.

Visi diplomų teikimai bus filmuojami ir tiesiogiai transliuojami Vilniaus universitetas / Vilnius University paskyroje

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos