Sidebar

Prasidėjo registracija į tradicinį Vilniaus universiteto (VU) renginį „Studentas vienai dienai“. Šiais metais VU moksleiviams ir visiems susidomėjusiems studijomis VU siūlo unikalias patirtis ir įkvepiančius atradimus, kviečia artimiau susipažinti su dominančiomis studijų programomis ir popaskaitinėmis veiklomis.

grgrgsefsds 642x410

„Studento vienai dienai“ renginiai skirti visiems svarstantiems apie studijas VU. Renginių savaitės metu dalyviai turės galimybę susipažinti su studijų aplinka, paskaitų forma, susitikti su būsimais dėstytojais. „Studentas vienai dienai“ suteikia progą susitikti su studentais ir išgirsti jų patirtį iš pirmų lūpų. Šių renginių metu būsimieji studentai gali įsitikinti, ar pasirinkta studijų programa tikrai jiems tinka. „Studentas vienai dienai“ – tai dar vienas žingsnis, padėsiantis lengviau priimti sprendimą.

Renginyje dalyviai galės išbandyti studento kėdę ir patirti, kaip vyksta studijos aukštojoje mokykloje. Dalyviams siūloma drauge su VU studentais apsilankyti paskaitose 15 fakultetų, tarp jų ir Kaune bei Šiauliuose. Renginiai vyks gyvai ir nuotoliniu būdu, be to, paskaitos bus organizuojamos ir užsienio studentams anglų kalba.

Šiais metais VU kviečia moksleivius ne tik susipažinti su studijų programomis, dėstytojais ir išbandyti paskaitas, bet ir sužinoti, kaip vyksta popaskaitinės veiklos. „Studento vienai dienai“ renginių cikle „Po paskaitų“ jie galės dalyvauti VU Kultūros centro kolektyvų repeticijose, Sveikatos ir sporto centro organizuojamose treniruotėse ir ekskursijose Mokslinės komunikacijos ir informacijos centre. VU Studentų paslaugų ir karjeros skyriaus ekspertai dalyviams papasakos, kaip efektyviai planuoti savo laiką ir nesuklysti renkantis studijas.

Renginių cikle „Iš pirmų lūpų“ VU Studentų atstovybės nariai moksleiviams atskleis savo patirtį VU. Neformaliuose susitikimuose VU studentai atsakys į rūpimus klausimus apie studijas ir studentavimą. VU Fizikos fakulteto studentai dalyviams aprodys mažiau pažįstamas Saulėtekio erdves, o Kauno fakultetas kvies į renginį „BBQ + HOUSE“, kuriame dalyviai galės pabendrauti neformalioje aplinkoje, drauge klausytis muzikos ir užkandžiauti.

VU ambasadoriai moksleivius iš kitų šalių šiemet kviečia į specialų nuotolinį renginį anglų kalba, kuriame bus pristatoma, kaip užsienio studentams sekasi studijuoti įvairiuose VU padaliniuose. Bus pasakojama apie jų kelią nuo priėmimo iki baigiamųjų egzaminų.

„Studento vienai dienai“ renginiai vyks nuo balandžio 22 iki 26 d. Daugiau informacijos galite rasti čia.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos