Sidebar

Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) kryptį tarp studentų populiaru rinktis vasarą, norint ten ir pakeliauti, ir padirbėti. Vilniaus universiteto (VU) studentai turi galimybę JAV aplankyti bei susipažinti su mokslo pasauliu net ir studijų metu – tokią progą suteikia ISEP mainų programa.

„MIF studentai yra išvykę pagal ISEP mainus į tokius JAV universitetus kaip „San Diego State University“, „Virginia Tech University“, „University of Kansas,“ – pasirinkimus ir galimybes vardina VU Matematikos ir informatikos (MIF) fakulteto Tarptautinių studijų koordinatorė Justina Krauledaitė, – „Labai kviečiu ir net raginu studentus praplėsti savo komforto ribas ir pasinaudoti ISEP mainų galimybėmis už Europos ribų”.

ISEP mainų programa atveria duris rinktis ne tik JAV kryptį, bet ir kitą norimą pasaulio šalį.

MIF absolventė Marta Adžgauskaitė, 2019-2020 m. pasinaudojusi ISEP mainų programa, iš „San Diego State University“ grįžo kupina emocijų: „Didžiąją laiko dalį jaučiausi kaip amerikietiškame filme apie koledžą. Studentai ir dėstytojai apsirengę darbužiais su universiteto atributika, po universiteto miestelį vaikšto palaikymo komandos šokėjos ir sportininkai. Papasakoti labai sunku – geriau vieną kartą pamatyti nei šimtą išgirsti.“

Kviečiame pasinaudokite galimybe studijuoti 2023/2024 akademinių metų rudenį su ISEP mainais JAV ar kitoje pasaulio šalyje.

Informacija apie programą.

Registracija vyksta iki gruodžio 3 dienos! 

Daugiau informacijos apie registraciją.

2022 11 14 San Diegas900x798

2022-11-14

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos