Sidebar

Birželio 29 d. VU Didžiajame kieme VU Matematikos ir informatikos fakulteto absolventams įteikti 261 bakalauro ir 23 magistro diplomai.

2021 06 30 Diplomu teikimas380x250Bakalauro diplomai įteikti Finansų ir draudimo matematikos, Programų sistemų, Ekonometrijos, Statistikos, Matematikos ir matematikos taikymų, Bioinformatikos, Informacinių sistemų inžinerijos, Informacinių technologijų ir Informatikos absolventams. Magistrantūros diplomai – Finansų ir draudimo matematikos, Programų sistemų, Matematikos, Modeliavimo ir duomenų analizės ir Informatikos absolventams.

Absolventus sveikino VU Studijų prorektorius doc. dr. Valdas Jaskūnas, Organizacijos vystymo ir bendruomenės reikalų prorektorė dr. Rita Rekašiūtė Balsienė, Matematikos ir informatikos fakulteto Strategijos ir Bendrųjų reikalų prodekanė doc. dr. Jurgita Markevičiūtė, doc. dr. Martynas Manstavičius, doc. dr. Kristina Lapin, prof. dr. Vigirdas Mackevičius, doc. dr. Viktor Skorniakov, lekt. Irmantas Radavičius ir absolventai: Domantas Petuška, Aurelija Vasiliauskaitė, Barbora Vasiliauskaitė. Muzikinį sveikinimą absolventams dovanojo VU Kamerinis orkestras.

Studijų prorektorius doc. dr. Valdas Jaskūnas linkėjo nesustoti mokytis ir prisidėti prie to, kad kuo daugiau žmonių išgyventų asmenybės virsmą. „Mokymasis universitete jus pakeitė. Nesate tokie patys, kaip pradėję studijuoti. Įrodyta, kad studijos universitete lemia pozityvią asmenybės transformaciją, ne tik profesinę bet ir žmogišką. Ji pasireiškia tuo, kad jūsų mąstymas apie save ir pasaulį, apie dabartį ir ateitį yra stipriai pasikeitęs nuo studijų pradžios. Studijuojant įvykstanti asmens transformacija yra unikaliai formuojanti žmonijos požiūrį į jos pačios ateitį. Toks yra universiteto poreikis ir misija“.

MIF Strategijos ir Bendrųjų reikalų prodekanė doc. dr. Jurgita Markevičiūtė sveikindama absolventus linkėjo priimti visus iššūkius ir nepamiršti savo kurso draugų, dėstytojų ir universiteto.

„Viena iš pagrindinių fakulteto misijų – ugdyti kūrybingas ir kritiškai mąstančias asmenybes. Esame vienas iš didžiausių VU fakultetų, didžiuojamės ir džiaugiamės mūsų studentais. Šiandien yra jūsų laikas švęsti“.

Absolventus sveikino doc. dr. Kristina Lapin. „Jūs išmokote kurti programų sistemas. Dabar jūsų laukia sudėtingesni uždavinys – projektuoti savo gyvenimą. Noriu palinkėti nestovėti vietoje, optimistiškai žiūrėti į gyvenimą ir įžvelgti bei pasinaudoti atsiveriančiomis galimybėmis“.

Diplomų ceremonijos vaizdo įrašą Finansų ir draudimo matematikos ir Programų sistemų absolventams galite pamatyti čia

Diplomų ceremonijos vaizdo įrašą Matematikos, Modeliavimo ir duomenų analizės, Ekonometrijos, Statistikos, Matematikos ir matematikos taikymų, Bioinformatikos, Informacinių sistemų inžinerijos, Informacinių technologijų ir Informatikos absolventams galite pamatyti čia.

Sveikiname absolventus!

2021-06-30

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos