Sidebar

2017 09 15 projektasBaltijos šalių ir Vokietijos aukštųjų mokyklų biuras skelbia 2018 m. projektų konkursą, kurio metu į finansinę paramą gali pretenduoti Baltijos šalių aukštosios mokyklos ir mokslinės institucijos, siekiančios vykdyti mokslinius projektus bendradarbiaudamos su Vokietija.

Baltijos šalių ir Vokietijos aukštųjų mokyklų biuras jungia organizacijas, kurių veiklos sritis – Vokietijos ir Baltijos šalių aukštųjų mokyklų mokslinis bendradarbiavimas bei akademiniai mainai. Kasmet Biuras skelbia projektų konkursą, kad paskatintų mokslinį Baltijos šalių ir Vokietijos bendradarbiavimą bei Baltijos valstybių tarpusavio bendradarbiavimą.

Biuras remia bet kokios mokslo srities, įvairiausių formų projektus, pavyzdžiui, temines atvykstančių specialistų paskaitas ir seminarus, tyrimų projektus, konferencijas, publikacijas ir kt. Vienam projektui įgyvendinti skiriamas finansavimas – iki 5 000 Eur.

Sąlygos konkurso dalyviams

  • Projekto teikėjas turi atstovauti Estijos, Latvijos ar Lietuvos aukštojo mokslo įstaigai arba mokslinei institucijai.
  • Projekto teikėjas projekto metu turi bendradarbiauti su partneriu iš Vokietijos, kuris atstovautų valstybinei ar valstybės pripažintai aukštojo mokslo įstaigai arba mokslinei institucijai. Pirmenybė teikiama projektams, į kuriuos įtrauktos visos trys Baltijos valstybės.
  • Projektas turi gerinti aukštojo mokslo ir mokslinių tyrimų kokybę Estijoje, Latvijoje ir (arba) Lietuvoje bei skatinti tvarų mokslinį bendradarbiavimą su Vokietija.

Projektų pateikimo terminai

  • Iki 2017-10-16: projektą reikia pradėti ir įvykdyti laikotarpiu nuo 2018-03-01 iki 2018-11-30.
  • Iki 2018-03-15: projektą reikia pradėti ir įvykdyti laikotarpiu nuo 2018-06-01 iki 2018-11-30.

Pateikiami dokumentai (vokiečių arba anglų kalbomis, naudojant Biuro blanką):

  1. projekto paraiška;
  2. finansavimo planas;
  3. partnerio (-ių) Vokietijoje patvirtinimas, kad jis (jie) dalyvaus projekte.

Daugiau informacijos apie projektų konkursą, jo gaires bei pateikiamų dokumentų blankus rasite Baltijos šalių ir Vokietijos aukštųjų mokyklų biuro tinklalapyje http://www.hochschulkontor.lv/en/projects.

Jei kiltų klausimų, prašom kreiptis į Baltijos šalių ir Vokietijos aukštųjų mokyklų biurą:

tel. +371 67286033, el. p. hochschulkontor@lu.lv

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos