Sidebar

2023 04 11 MIDI 642x410

Balandžio 21–29 d. jau 42-ąjį kartą vyks Matematikų ir informatikų dienos (MIDI). Organizatoriai kviečia aktyviai dalyvauti renginiuose. Vilniaus universiteto (VU) Matematikos ir informatikos fakulteto studentai žada palikti nepamirštamą įspūdį kiekvienam MIDI dalyviui.

Renginių savaitę balandžio 21 d. pradės ir iki pat balandžio 23 d. tęs populiariausias MIDI renginys „LAN Party“. MIDI bendruomenė kviečia susiburti į komandas ir varžytis kompiuterinių internetinių žaidimų „Valorant“, „CS:GO“, „League of Legends“, „Minecraft“ ir „Teamfight Tactics“ turnyruose.

VU Matematikos ir informatikos fakulteto ir MIDI tradicijas puoselėjantis šachmatų turnyras yra seniausia ir ilgiausiai vykstanti renginių ciklo dalis, organizuojama kasmet. MIDI šachmatų turnyras išlieka nepavaldus laikui ir kviečia sugrįžti į Naugarduko g. esantį fakultetą balandžio 22 d.

Balandžio 24 d. MIDI kvies išbandyti savo taktinius įgūdžius ir mąstymo greitį sportinio pokerio turnyre, kuris vyks pokerio klube „Du karaliai“. O smagiai praleisti laiką su draugais ir pasitikrinti žinias galėsite MIDI protmūšyje. Renginys vyks balandžio 27 d. prekybos centre „Ozas“ esančiame pramogų centre „Action! by Apollo“.

Balandžio 24 d. vyksiančioje įmonių mugėje bus galima išsiaiškinti, kur geriausiai pritaikyti universitete įgytas žinias. Mugėje dalyvaus daugiau nei 15 įmonių atstovai, pasirengę atsakyti į su karjera susijusius studentų klausimus. Be to, renginyje dalyviai galės išbandyti savo jėgas įmonių siūlomuose greituosiuose darbo pokalbiuose.

Komandinio sporto mėgėjai balandžio 25–26 d. galės susiremti „Asseco“ sporto dienose. MIDI kvies dalyvauti krepšinio ir tinklinio varžybose prie Baltojo tilto, futbolo varžybose Saulėtekyje. O norintiems atrasti mažus Vilniaus kiemelius MIDI parengė judrias orientavimosi varžybas, kurios vyks balandžio 28 d. Komandų registracija – čia.

Renginių savaitę balandžio 29 d. užbaigs MIDI uždarymo vakaras, kuris vyks menų fabrike „Loftas“. Šįkart finaliniame renginyje koncertuos „Kedrostubùras“ ir „Saulės dievas“.

Daugiau apie renginius galite sužinoti MIDI „Facebook“ paskyroje ir internetinėje svetainėje.

2023-04-11

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos