Sidebar

Unikali galimybė tapti tarptautinio projekto „ADVANCES“ dalimi: paaukoję kraujo, užpildę klausimyną ir išsprendę kibernetinio saugumo užduočių rinkinį galite prisidėti prie kibernetinio saugumo specialistų kompetencijų gerinimo!

„ADVANCES“ – tarptautinis projektas, kuriuo siekiama tobulinti kibernetinio saugumo specialistų kompetencijas. Vilniaus universiteto (VU) Medicinos (MF) bei Matematikos ir informatikos fakultetai (MIF), bendradarbiaudami su kolegomis iš Latvijos, Estijos, Norvegijos ir Lichtenšteino, siekia tobulinti kibernetinio saugumo specialistų kompetencijas suteikdami personalizuotą gebėjimų ugdymą ir rizikos vertinimą. Ir kiekvienas iš Jūsų galite prisidėti prie šio ypatingai visuomenei svarbaus projekto.

Projekto tyrėjai analizuoja kibernetinio saugumo specialistų elgseną streso sąlygomis, susiedami kompiuterių mokslo technologijas, psichologiją ir žmogaus genomo duomenis.

Registruokitės, atvykite sutartu laiku, paaukokite kraujo bei užpildykite klausimyną ir
išspręskite kibernetinio saugumo užduočių rinkinį.

Kviečiame 25-45 metų Lietuvos piliečius – kibernetinio saugumo specialistus ir ne tik specialistus (kontrolinę grupę).

Platesnė informacija apie tyrimą čia.

Susidomėjusius kviečiame susisiekti telefonu +370 613 85646, +370 618 07424 arba el. paštu genetika@mf.vu.lt

2023 03 06 Kvietimas

2023-03-06

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos