Sidebar

2022 10 24 studentas 380x250Spalio 24–28 dienomis Vilniaus universitete (VU) vyksta jau tradicija tapusio renginio „Studentas vienai dienai“ paskaitų savaitė. Šiomis dienomis VU fakultetų auditorijose ir nuotoliniu būdu bus skaitoma beveik 300 paskaitų, į kurias kviečiami studento kėdę norintys pasimatuoti moksleiviai.

Renginio dalyviams siūloma kartu su esamais VU studentais apsilankyti paskaitose, vykstančiose 15 fakultetų, tarp jų ir Kaune bei Šiauliuose. „Studento vienai dienai“ paskaitos organizuojamos ir užsienio studentams anglų kalba.

Paskaitose dalyvaujantys moksleiviai turės galimybę ne tik patirti, ką reiškia būti studentu lyderiaujančiame Lietuvos universitete, bet ir užduoti klausimus VU dėstytojams, praturtinti savo turimas žinias, atrasti naujas disciplinas ir įvertinti ar net lengviau apsispręsti, ką nori studijuoti.

Maža to, VU ir kitos Lietuvos aukštojo mokslo įstaigos dalyvauja iniciatyvoje „Atviri universitetai“ ir kviečia dalyvauti papildomose atvirose paskaitose.

Registruotis į likusias laisvas vietas „Studento vienai dienai“ ir „Atviri universitetai“ paskaitose galima ir dabar – registracija atvira 24 val. iki paskaitos pradžios.

Daugiau informacijos ir registracija į paskaitas.

2022-10-24

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos