Sidebar

Pradžia:

2022-05-17 16:00

Pabaiga:

2022-05-17 17:30

Vieta:

Nuotolinis renginys

Kviečiame Jus dalyvauti vebinare, kurio metu kalbėsime, kaip išsaugoti sveiką savigarbą ir sustiprinti pasitikėjimą savimi. Natūralu, kad kai kuriais gyvenimo momentais mūsų savivertė nėra stabili, ji svyruoja priklausomai nuo gyvenimo aplinkybių. 

Pasitikėjimas savimi – tai realistiškas požiūris į save. Nuo to, kaip mes vertiname save, savo turimas galimybes, būdo savybes, užimamą vietą tarp kitų žmonių ir priklauso mūsų savigarba. Gerai save vertinantys žmonės tiki savo galimybėmis, kad pasieks norimų asmeninių ir akademinių tikslų. Adekvatus savęs vertinimas yra viso gyvenimo užduotis, o meilė sau pačiam - kiekvieno žmogaus pareiga.

Šio seminaro metu kviesime Jus patyrinėti savęs vertinimą, apsvarstyti, kokia jūsų laikysena bei elgesys gali prisidėti prie pasitikėjimo savimi stiprinimo bei savęs realizavimo veikloje.

Vebinaras vyks nuotoliniu būdu Microsoft Teams platformoje. Dieną prieš renginį išsiųsime Jūsų universitetiniu arba asmeniniu el. paštu kvietimą prisijungti. Vebinarą ves VU bendruomenės psichologė Inga Abramavičienė. Gali dalyvauti tik VU studentai. 

Šis seminaras yra paskaitų ir mokymų ciklo „Įkvėpimas veikti“ dalis. Gegužę kviečiame skirti asmeniniam tobulėjimui: laiko, užduočių planavimo, streso valdymo, kūrybiško problemų sprendimo įgūdžių tobulinimui. Mokymų ciklo „Įkvėpimas veikti“ metu patirtimi ir žiniomis dalinsis Lietuvos ir užsienio įmonių lektoriai, VU karjeros konsultantai. Šį ciklą organizuoja Studentų paslaugų ir karjeros skyrius. Daugiau informacijos ieškokite čia.

REGISTRACIJA

2022-05-05

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos