Sidebar

Tarptautinės įmonės „Nasdaq“ padalinys Lietuvoje „Nasdaq Vilnius“ VU Matematikos ir informatikos (MIF) studentams įsteigė vardines stipendijas. Į jas pretenduoti gali Informacinių technologijų, Informacinių sistemų inžinerijos, Informatikos ir Programų sistemų studijų programų pirmakursiai. Vertybinių popierių birža „Nasdaq Vilnius“ priklauso didžiausiai biržų operatorei pasaulyje „Nasdaq“ ir teikia vertybinių popierių prekybos, listingo ir informacines paslaugas bei užtikrina reguliuojamą, atvirą ir efektyvią rinkos infrastruktūrą. Įmonė yra vienintelis antrinės reguliuojamos vertybinių popierių rinkos operatorius Lietuvoje.

stojamasis balas res1

MIF studentai. Justino Auškelio nuotr.

Įmonės įsteigtų stipendijų tikslas – skatinti MIF studentus už aukštus pirmojo semestro studijų rezultatus ir demonstruojamą didelę motyvaciją studijuoti pasirinktose studijų programose. Vienos stipendijos dydis – 1000 eurų. Iš viso skiriamos penkios stipendijos, iš kurių dvejos skirtos merginoms ir moterims, siekiant paskatinti lyčių lygybę studijų programose. Stipendija mokama kovo-birželio mėnesiais po 250 eurų kiekvieną mėnesį.
Pretenduoti į stipendiją gali studentai, sėkmingai pabaigę pirmąjį studijų semestrą ir kurių pirmojo studijų semestro rezultatų vidurkis yra ne žemesnis nei 7 balai. Į stipendiją pretenduojantys studentai negali turėti skolų ir (ar) akademinių skolų.

Stipendijų nuostatus rasite čia.

2024-02-15

 

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos