Sidebar

Norintiems įgyti naujos patirties, pagyventi užsienio šalyje, susipažinti su kita kultūra, pagerinti anglų kalbos žinias, pramokti naujos kalbos ar susirasti bičiulių svetur – puikios žinios. Prasideda atranka į studijų mainų programas.

 

2024.02.05.studiju.mainai

Asociatyi nuotr.

Studijų mainuose per MAUI-AEN-REARI-RJ tinklus sudalyvavę studentai džiaugiasi savo įgyta tarptautine patirtimi. JAV Oklahomos universitete pusmetį praleidęs Dominykas sako, kad įsimintiniausia buvo koledžo gyvenimo patirtis. „Didelė universiteto teritorija apima viską viename komplekse – sporto salės, visi fakultetai, restoranai ir sporto arenos. Visa tai padaryta siekiant patogumo studentams, dauguma vietų lengvai ir greitai pasiekiamos“, – studijų užjūryje patirtimi džiaugiasi studentas.
Australijoje viešėjusią ir Melburno universitete studijavusią Donatą, sužavėjo draugiški šalies žmonės, egzotiška gamta ir neįprasta gyvūnija. „Melburnas yra didžiulis (jam gyvena daugiau žmonių nei visoje Lietuvoje) ir jo oras toks nenuspėjamas, kad negalėjau pasitikėti prognozėmis“, – apie patirtį tolimoje Australijoje pasakoja mergina. Nors studijų užsienyje patirtis jai patiko, visgi ji sako jautusi tėvynės ilgesį ir laukusi grįžimo namo.
Kviečiame registruotis į studijų mainus 2024-2025 m.m. akademiniams metams arba rudens semestrui!
Erasmus registracija bus aktyvi iki vasario 29 d. vidurnakčio. Partnerių sąrašą galite rasti ČIA.

ARQUS / Coimbra Group bei dvišaliams mainams registracija vyks iki vasario 13-29 d.d. Registracija per MAUI-AEN-REARI-RJ mainų tinklus vyks iki vasario 14 d.

Informaciją apie ARQUS / Coimbra Group rasite ČIA.
Informaciją apie dvišales sutartis rasite ČIA.
Informaciją apie mainus per MAUI-AEN-REARI-RJ tinklus rasite ČIA.

Informacinis seminaras apie mainus nuotoliniu būdu vyks:
- vasario 15 d. 13.30 val. (lietuvių kalba)
- vasario 20 d. 13.30 val. (anglų kalba)

Kviečiame dalyvauti susitikime su studentais, kurie buvo išvykę su mainų programomis ir išgirsti jų patirtis iš pirmų lūpų! Susitikimas vyks vasario 19 d. 16 val., Naugarduko g. 24, VU SA MIF patalpose.

Sekite mainų naujienas „Facebook“ – VU Tarptautiniai ryšiai ( @VUTarptautiniaiRysiai )
Daugiau informacijos apie mainų galimybes ČIA.
Kilo klausimų? Kreipkitės į tarptautinių ryšių skyrių el. p. erasmus.outgoing@cr.vu.lt

2024-02-05

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos