Sidebar

2023 09 11 CERN kvietimas880x600

Įdomu, kaip iš arti atrodo darbas Europos branduolinių tyrimų centre (CERN)? Turite unikalią galimybę išvykti į Erasmus stažuotę CERN Šveicarijoje.

Praktika yra skirta bakalauro ir magistro studijų visų informatikos ir inžinerijos krypčių studentams (-ėms). Tai puiki proga dalyvauti kasdienėje CERN tyrėjų grupių veikloje, dirbti tarpdisciplininėje ir multikultūrinėje aplinkoje. Kartu su darbu tyrėjų komandose, atrinktiems studentams (-ėms) skaitomos paskaitos, specialiai paruoštos supažindinti su teorine bei eksperimentine dalelių fizika ir skaičiavimo metodais.

Stažuotės vyskta pavasarį (vasario - balandžio mėn. imtinai) ir vasarą (liepos - rugsėjo mėn. imtinai). Paraiškos priimamos iki gruodžio 15 d. (pavasario srautas) ir iki gegužės 15 d. (vasaros srautas), atrankos rezultatai skelbiami per 2 savaites. Priimami studentai (-ės) po 3 savo studijų krypties metų.

Ketvirto kurso studentams stažuotė CERN gali būti įskaityta kaip VU praktika, reikės parašyti ataskaitą ir ją apginti.

Stažuotė neatleidžia nuo paskaitų, visus egzaminus ir įskaitas reikės atsiskaityti susitarus su dėstytojais.

Turite klausimų? Norite aplikuoti? Kreipkitės  el. p. erasmus@mif.vu.lt

2023-09-11

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos