Sidebar

2022 02 01 Mikrofonas380x250Balandžio 1-ąją, minint 443-ąjį Vilniaus universiteto (VU) gimtadienį, vyks mokslo komunikacijos konkursas „Mokslo sprintas“. Jo metu dalyviai turės 3 minutes pristatyti savo tyrimą ar mokslo idėją. Geriausių pranešimų autoriai bus apdovanoti piniginiais prizais.

Konkurso organizatoriai kviečia burti komandas, kurias sudarys po vieną bet kurios pakopos studentą ir dėstytoją ar mokslo darbuotoją. Partnerio paieškas gali inicijuoti tiek studentai, tiek dėstytojai ir mokslo darbuotojai.

Dalyvauti konkurse bus atrinkta 10 komandų, joms bus suteikta galimybė dalyvauti viešojo kalbėjimo mokymuose su aktore Aldona Vilutyte.

Konkursas „Mokslo sprintas“ vyks balandžio 1 d. 18 val. renginių erdvėje „Paviljonas“ (Pylimo g. 21B). 

Dalyviai turės ne daugiau nei 3 minutes pristatyti savo vykdomą tyrimą ar juos žavinčią mokslo idėją bei procesą. Pranešimus vertins iš mokslo ir žiniasklaidos atstovų sudaryta komisija, kuri atsižvelgs į tyrimo ar idėjos aktualumą, pranešimo aiškumą ir sugebėjimą apie mokslą kalbėti linksmai. Konkurso nugalėtojų laukia piniginiai prizai.

Registruotis iki kovo 4 d. galite čia.

2022-02-01

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos