Sidebar

2020 06 29 Sveikiname380x250Birželio 26 d. VU Didžiajame kieme buvo įteikti 245 bakalauro ir 22 magistro diplomai Matematikos ir informatikos fakultetu absolventams.  


Iš jų – 20 bakalauro Cum laude diplomų įteikti boinformatikos, ekonometrijos, finansų ir draudimo matematikos, informatikos, matematikos ir matematikos taikymų, programų sistemų ir statistikos absolventams. 2 magistro Cum Laude diplomai – informatikos ir programų sistemų absolventams. 3 magistro Magna cum laude diplomai – matematikos ir programų sistemų absolventams.
 

Ceremonijoje dalyvavo ir absolventus sveikino VU MIF dekanas Paulius Drungilas, VU Studijų prorektorius doc. Valdas Jaskūnas, Partnerystės prorektorius Artūras Vasiliauskas, VU bendruomenes reikalų prorektorė Rita Rekašiūtė-Balsienė, socialinis partneris Albertas Šermokas. Dėstytojų vardu studentus sveikino prof. Linas Laibinis, prof. Remigijus Leipus ir doc. Kristina Lapin ir studentų atstovai – Greta Kasparaitytė, Agnė Vitkauskaitė. Diplomų įteikimo ceremoniją vedė studijų prodekanas Vytautas Stepas. 

VU Matematikos ir informatikos fakulteto dekanas Paulius Drungilas džiaugėsi, kad studentai įveikė visus iškilusius sunkumus. „Jūs esate ypatingi absolventai – pirmieji, kurie gynėsi darbus nuotoliniu būdu. Džiaugiuosi, kad nepasidavėte ir įveikėte visus iškilusius sunkumus. Tikiu, kad Matematikos ir informatikos fakultete augote ir brendote ne tik kaip specialistai, bet ir atsiskleidėte kaip asmenybės. Linkiu, kad ateities iššūkiai būtų lengvai įveikiami“.

2020 06 29 Diplomu teikimas380x250

Ceremonijoje absolventams taip pat sveikinimo žodį sakė VU Studijų prorektorius doc. Valdas Jaskūnas. „Šis laikas universitete, kurį praleidote, daugeliui iš jūsų buvo pirma patirtis studijuojant. Jūs turėjote galimybę išbandyti save, patekote į aplinką, kuri sudarė daug galimybių save tobulinti, galvoti apie savo ateitį, kaip žmonių ir specialistų, sudarė aplinką mokytis atrandant ir klystant. [..] VU misija yra kurti Lietuvą, visuomenę ir valstybę. Jūsų kaip alumnų indėlis čia yra labai svarbus“. 


Prof. Linas Laibinis sveikino absolventus su reikšmingo gyvenimo etapo pabaiga, minėdamas, kad kartu tai ir kryžkelė su daug viliojančių perspektyvų. „Informatikams, matematikams, informacinių technologijų specialistams toliau tęsiasi geri laikai. Ne veltui tai vadinama informacijos amžiumi, pasižyminčiu didžiuliais informacijos srautais, kuriuos reikia suvaldyti ir apdoroti. Amžiumi, kur iš esmės neliko srities ar struktūros, kur nesisuktų programinė įranga ar nebūtų naudojamos informacines technologijos, surinktų duomenų analizavimas ir modeliavimas. Jūs esate tie, kurie privalės būti visų šių procesų apsuptyje, atsakingi už tai, kad nepaskęstume visoje informacijos ir skaičiavimo jūroje“.  

 

Šiais metais diplomai buvo įteikiami 3 srautais – 9 val, 11 val. ir 13 val. Kviečiame peržiūrėti iškilmių įrašus.

Diplomų teikimo ceremonija magistrantūros programų, Informatikos ir Informacinių technologijų bakalauro studijų programų absolventams

Diplomų teikimo ceremonija Bioinformatikos, Ekonometrijos, Finansų ir draudimo matematikos, Matematikos ir matematikos taikymų, Statistikos bakalauro studijų programų absolventams

Diplomų teikimo ceremonija Programų sistemų bakalauro studijų absolventams
 

Sveikiname visus absolventus!

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos