Sidebar

Birželio 14 dienos vakare į Vilniaus universiteto Aula Parva plūdo namuose treniruočių aprangas bei sportbačius palikę, kaklaraiščiais ir aukštakulniais pasipuošę, besišypsantys Universiteto sportininkai, treneriai bei visi, prijaučiantys ir besidomintys sportiniu Universiteto gyvenimu. Mažojoje Auloje vyko kasmetinis 2017/18 m.m. Tarpfakultetinių olimpinių vilčių varžybų Rektoriaus Taurei laimėti uždarymo renginys, simbolizuojantis dar vienų sportinių mokslo metų pabaigą Universitete.

"Universitetas - erdvė, kurioje telpa galimybė ne tik siekti savo gyvenimo tikslų, bet ir puiki  vieta išreikšti save kitose, su studijom tiesiogiai nesusijusiose srityse. Viena iš jų - sportas, tiek varžybinis, tiek ir laisvalaikio, sveikatinantis. Noriu padėkoti studentams, garbingai atstovavusiems Universitetui varžybose tiek Lietuvoje, tiek už jos ribų, bei jų treneriams. Noriu pasidžiaugti didėjančia veiklų, skirtų visai Universiteto bendruomenei, įvairove. Linkiu kiekvienam studentui ir darbuotojui rasti sau tinkamą sportinę veiklą, o tuo pačiu, būdą gyventi sveikai ir aktyviai", sveikinimo žodžiais šventinį vakarą pradėjo VU Rektorius prof. Artūras Žukauskas.

"Daug veiklų tilpo sportiniame praėjusių mokslo metų kalendoriuje - ir tarpfakultetinės Rektoriaus taurės varžybos, ir VU komandų kovos turnyruose,  lygose ir čempionatuose Lietuvoje ir toli už jos ribų,  ir europinė BeActive savaitė, Sporto kino festivalis, Sveikatos diena, Sveikatos laboratorijos, pratybos, mankštos, treniruotės (ir studentams, ir darbuotojams). Ačiū visiems, judėjusiems  kartu", šiuos mokslo metus apibendrino Sveikatos ir sporto centro direktorė dr. Ramunė Žilinskienė

VU sportininkus bei jų trenerius pasveikino ir Gyvybės mokslų centro - 2017/2018 m.m. Rektoriaus Taurės varžybų partnerio - direktorius dr. Gintaras Valinčius.

Vakaro metu buvo pagerbti Universiteto fakultetai-prizininkai, o jų Dekanams, Prodekanams ir atstovavusiems sportininkams įteiktos taurės.

Šiais metais I-ąją vietą bendrakomandinėje įskaitoje užėmė praėjusių metų nugalėtojai Matematikos ir informatikos fakultetas, sąskaitoje surinkęs devynias taures:

Kroso varžybos - I-oji vieta
Rankos lenkimo varžybos - II-oji vieta
Stalo teniso varžybos - II-oji vieta
Lengvosios atletikos varžybos - II-oji vieta
Keliautojų sporto varžybos - II-oji vieta
Futbolo varžybos - III-oji vieta
Svarsčių kilnojimo varžybos - III-oji vieta
Merginų krepšinio varžybos - III-oji vieta
Aerobinės gimnastikos varžybos - III-oji vieta

Apdovanojimus iš Rektoriaus ir Centro direktorės rankų atsiėmė fakulteto dekanas dr. Gediminas Stepanauskas bei MIF studentai-sportininkai.

Šaltinis: VU Sveikatos ir sporto centras

Didžiuojamės MIF studentais ir linkime toliau siekti sporto aukštumų!

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos