Sidebar

Tarptautinės įmonės „Nasdaq“ padalinys Lietuvoje „Nasdaq Vilnius“ VU Matematikos ir informatikos (VU MIF) studentams įteikė vardines stipendijas. Jų tikslas – skatinti MIF studentus už aukštus pirmojo semestro studijų rezultatus ir demonstruojamą didelę motyvaciją studijuoti, stipendijos dydis – 1000 eurų. Iš viso skirtos penkios stipendijos, iš kurių dvejos – merginoms, siekiant paskatinti lyčių lygybę studijų programose.

res 1

Renginio akimirka. MIF nuotr.

Įmonė balandžio 10 d. VU MIF studentus sukvietė į renginį, vykusį „Nasdaq“ biure. Jo metu įmonės atstovai pasveikino stipendijas gavusius studentus, įteikė jiems diplomus ir dovanėles. Renginyje keturi MIF alumnai, dirbantys šioje tarptautinėje kompanijoje, pristatė savo veiklas, papasakojo, ką IT specialistai gali dirbti įmonėje, pasidalino patarimais su susirinkusiais studentais ir atsakė į jų klausimus. Įmonės atstovai vieningai sutarė, kad siekiant karjeros IT srityje svarbiausia yra stiprus žinių bagažas, praktinė patirtis, kurios įgyti galima ir savarankiškai, atliekant užduotis įvairiose internetinėse platformose, vystant asmeninius projektus ir dalyvaujant praktikos programose.

res 1

Renginio akimirka. MIF nuotr.

Galimybę įgyti vertingos patirties studentams siūlo ir įmonė „Nasdaq“. 10 savaičių praktikoje, kurioje studentai gauna mentorius, dalyvauja skirtinguose mokymuose, susitinka ir bendrauja su „Nasdaq“ vadovais, dalyvaus ir viena MIF studentė. Susitikimo pabaigoje įmonės atstovai studentams patarė: „Pasirinkite dirbti tai, kas įdomu ir taip pralenksite tuos, kurie dirba tik dėl to, kad reikia“.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos