Sidebar

Informuojame, kad rugsėjo 28 d. įvyko rotacija, kurios metu kai kurie studentai prarado finansavimą, o keletas studentų jį gavo. Prašome nedelsiant pasitikrinti pranešimus VU IS. Pranešimai buvo siųsti tik 3-ims grupėms studentų:

 

Pranešimo tema Finansavimo pokyčiai Pastabos
Pranešimas dėl finansavimo praradimo VFk -> VNF Šie studentai privalo iki spalio 12 d. atvykti į studijų skyrių ir pasirašyti naują sutartį, kurioje pakeistas finansavimo pobūdis iš VFk į VNF. Asmenys, praradę finansuojamą vietą ir iki spalio 12 d. nesudarę naujos sutartis bus pašalinti iš universiteto be atskiro įspėjimo.
Pranešimas dėl finansavimo pobūdžio pasikeitimo VNF -> VFk Šie studentai gali pretenduoti į finansuojamą vietą ir privalo iki spalio 12 d. atvykti į studijų skyrių ir pasirašyti naują sutartį, kurioje pakeistas finansavimo pobūdis iš VNF į VFk.
Pranešimas apie finansavimo išsaugojimą Nekinta Studentai, kurie pasiekė slenkstinį pasiekimų lygmenį, tačiau, kadangi nebuvo kam perimti finansavimą, išlaikė VFk vietą. Šiems studentams jokių veiksmų imtis nereikia.

 

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos