Sidebar

Pradžia: 2022-09-08 19:00
Pabaiga: 2022-09-08 20:30
Vieta: Vilniaus universiteto Teatro salė, Universiteto g. 3, Vilnius

Vilniaus universiteto Kultūros centras kartu su aktoriumi Vytautu Kontrimu bei jaunąja improvizacijų grupe „VU Impro“ kviečia naujai įstojusius universiteto studentus į smagų, žaismingą, juoko kupiną vakarą „Impro Startas“.

Jau rugsėjo 8 dieną, 19 val. susitikime Vilniaus universiteto Teatro salėje bei kartu su kviestiniais svečiais linksmai pradėkime mokslo metus!

Teatro improvizacija – tai tūkstančiai teatrinių žaidimų, kurie lavina mūsų komunikabilumą, gebėjimą įtaigiai, pagrįstai ir be streso kalbėti įvairiose situacijose. Improvizacija lavina visus įgūdžius, kurie reikalingi komandiniame darbe, egzaminuose ir gynimuose, vadovaujamo darbo pozicijoje.

„Impro Startas“ tai interaktyvus aktorių ir studentų pasirodymas, kuriame dalyvauti su savo idėjomis galės ir kiekvienas į renginį atėjęs studentas! Galbūt susidomėsi ir norėsi prisijungti?

Dalyvauja: aktorius Vytautas Kontrimas ir „VU Impro“ (Improvizacijos grupės) studentai

Kviestiniai svečiai: improvizatoriai Eimantas Sakalauskas, Silvija Šumskienė, Benas Rupeikis, Eglė Kordiukovaitė

Renginyje laukiami visi VU studentai – ne tik pirmakursiai, bet ir kitų kursų studentai, darbuotojai, dėstytojai ir alumnai!

„Impro Startas“ vyks 19 val. – po VU Kultūros centro prisistatymų pirmakursiams VU Teatro salėje rugsėjo 8 dieną (pristatymai vyks 11:30, 12:45, 14:45 ir 16:45).

Daugiau informacijos ieškokite čia.

2022-08-30

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos