Sidebar

Vilniaus universitetas (VU) iškilmingai pabaigė dar vienerius studijų metus. VU Šv. Jonų bažnyčioje vykstančiose tradicinėse „Finis anni academici“ iškilmėse pagerbti nusipelnę akademinės bendruomenės nariai. Ypatingos padėkos įteiktos mokslininkams už ilgametį vadovaujantį darbą ir dalyvavimą bendruomenės, visuomeninėje ir savanorystės veikloje.

 

1

Skatindamas VU bendruomenės narus siekti aukščiausio lygio mokslinių rezultatų, VU rektorius prof. Rimvydas Petrauskas atminimo prizais už mokslo pasiekimus apdovanoja mokslininkus ir mokslininkų grupes. Rektoriaus padėkos įteiktos absolventams, kurių studijos ir mokslinė veikla įvertinta Magna cum laude diplomais. Padėkas gauna 16 pirmosios ir 52 antrosios pakopos studijų programų absolventai.

Apdovanojimai Matematikos ir informatikos fakulteto akademinės bendruomenės nariams

Už geriausios gamtos, medicinos ir sveikatos ir technologijos mokslo sričių publikacijas apdovanojimą gavo Matematikos ir informatikos fakulteto (MIF) profesorius habil. dr. LMA narys Antanas Žilinskas.

Geriausio taikomojo darbo kategorijoje apdovanotas profesorius dr. Rimantas Vaicekauskas.

 

2a

MIF Informatikos instituto docentė dr. Agnė Brilingaitė apdovanota už tarptautinį projektą „Kibernetinio saugumo kompetencijų gerinimas, ADVANCES“.

Vyresnioji mokslo darbuotojai dr. Jurgita Markevičiūtė apdovanota už projektą „Kiekybiniai duomenys apie visuomenės ir ekonominius pokyčius trijų Baltijos šalių regionuose per pastaruosius šimtą metų istorinių pokyčių analizei ir ateities iššūkių įveikai“.

Padėkos už ilgametį vadovaujantį darbą atiteko Matematikos ir informatikos fakulteto profesoriams dr. Gediminui Stepanauskui ir dr. Jonui Šiauliui.

Už nuoširdų darbą, dalyvavimą bendruomenės, visuomeninėje ir savanorystės veikloje padėkas gavo prof. habil. dr. Kęstutis Kubilius ir dr. Pranas Vaitkus

3a

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos