Sidebar

VU MIF rinkimų komisija informuoja, kad gegužės 16–17 d. vykusieji Senato rinkimai Matematikos ir informatikos fakultete laikomi neįvykusiais, kadangi juose dalyvavo mažiau kaip du trečdaliai Padalinio Rinkėjų (dalyvavo 85 rinkėjai iš 135 rinkimų teisę turinčių MIF darbuotojų).

Pakartotinis Senato rinkimų balsavimas Matematikos ir informatikos fakultete vyks gegužės 23 d. 9.00–17.00, gegužės 24 d. 9.00–15.00. Juose galės dalyvauti Rinkimų teisę turintys Universiteto akademiniai darbuotojai, įtraukti į Centrinės rinkimų komisijos patvirtintą rinkėjų sąrašą. Pakartotiniuose rinkimuose bus balsuojama dėl tų pačių kandidatų, iškeltų gegužės 16–17 d. vykusiems Senato rinkimams.

Čia galite pasitikrinti, ar esate įtraukti į balsavimo teisę turinčių rinkėjų sąrašą, taip pat pasitikslinti balsavimo vietą ir laiką.

Kandidatų sąrašas.

  • Prof. habil. dr. Mindaugas Bloznelis
  • Prof. habil. dr. Gintautas Dzemyda
  • Prof. dr. Julius Žilinskas
  • Doc. dr. Martynas Manstavičius

Balsavimo vietos Matematikos ir informatikos fakultete:

Didlaukio g. 47- 511 kab.;
Naugarduko g. 24 - 208 kab.;
Akademijos g. 4 - 207 kab.

Daugiau informacijos apie Senato rinkimus Vilniaus universiteto puslapyje.

Remiantis Senato patvirtintu Senato narių rinkimų tvarkos aprašu:

„31. Senato narių rinkimai Padalinyje laikomi įvykusiais, jei juose dalyvavo ne mažiau kaip du trečdaliai Padalinio Rinkėjų. Pakartotinis balsavimas Padalinyje laikomas įvykusiu, jei jame dalyvavo ne mažiau kaip penktadalis atitinkamo Padalinio Rinkėjų“.

 

VU Matematikos ir informatikos fakulteto rinkimų komisija:

Dr. Šarūnas Repšys, sarunas.repsys1@mif.vu.lt

Dr. Viktor Medvedev, viktor.medvedev@mif.vu.lt

Studentų atstovė Anastasija Volkova

2022-05-19

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos