Sidebar

2022 02 23 Talentu vakaras642x410

Kovo 30 d. Vilniaus universiteto (VU) teatro salėje įvyks jau tradicija tapęs VU bendruomenės Talentų vakaras. Įprastai lapkričio mėnesį vykdavęs renginys šiais metais bus įtrauktas į VU 443 Gimtadienio renginių seriją.

Renginyje tradiciškai kviečiami dalyvauti visi VU bendruomenės nariai, tiek dirbantys, tiek besimokantys universitete. Dalyvauti gali įvairiausių sričių talentai: dainininkai, muzikantai, akrobatai, poetai, dailininkai – organizatoriai kviečia teikti paraiškas kiekvieną norintį, kad jo kūryba būtų įvertinta.

Visus pasirodymus vertins kompetentinga komisija – joje dalyvauti sutiko legendinės roko grupės BIX lyderis ir muzikinio TV šou „X-Faktorius“ prodiuseris Saulius Urbonavičius – Samas, VU kamerinio orkestro meno vadovas ir dirigentas Modestas Jankūnas, o renginį šiais metais ves dainininkė ir Lietuvos autorinių teisių gynėjų asociacijos vadovė Raminta Naujanytė – Bjelle.

Daugiausiai komisijos ir publikos simpatijų sulaukę atlikėjai bus apdovanoti vertingais prizais.

„Talentų vakaro tikslas – skatinti bendruomeniškumą Vilniaus universitete, studentų ir darbuotojų saviraišką bei kūrybiškumą, atrasti ir pažinti iniciatyvius, kūrybiškus studentus/-es bei darbuotojus/-as. Jau porą metų Talentų vakaras neįvyko dėl pandemijos ir todėl labai kviečiu visus/-as registruotis ir aktyviai dalyvauti“, – sakė Talentų vakaro organizatorius Vilius Alesius.

Renginio pradžia – 18.00 val.

Susidomėjusius kviečiame registruotis ČIA iki kovo 10 d.

2022-02-23

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos