Sidebar

Birstunas skiepai

 

Aš kaip akademinės bendruomenės narys visada stengiuosi remtis argumentais ir tą skatinu daryti savo studentus. Šiuo metu situacija tokia, kad ne tik mokslininkų gauti rezultatai įrodo, kad skiepai efektyviai apsaugo nuo Covid-19 plitimo, bet tą parodo ir mūsų gyvenimas, ir įvairių šalių pavyzdžiai. Manau šių argumentų gerokai daugiau negu pakankamai, kad suprastume milžinišką skiepų naudą.

Manau, kad daugelis žmonių nusistačiusių prieš skiepus vadovaujasi ne argumentais, o tikėjimu. Įtikėjusieji argumentų negirdi ir nenori jų girdėti. Deja, bet aš dar neradau būdo, kaip išmokinti studentą, kuris nenori klausytis ir kuris yra įtikėjęs, kad niekada neišlaikys egzamino. Jei tik man pavyksta tokį studentą paskatinti pradėti klausytis ką jam dėstau, taip galiausiai pasirodo, kad tas egzaminas, ne toks ir baisus.

Jeigu jau norime tikėti, tikėkime racionaliu protu ir mokslu – skiepai nepavojingi ir padeda apsisaugoti nuo ligų. Aš tuo tikiu.

Registruokitės skiepui.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos