Sidebar

2021 02 05 VU MIF ceremonija

Vasario 3 d. vyko Matematikos ir informatikos fakulteto (MIF) studijų baigimo šventė – diplomų įteikimo ceremonija absolventams. Bakalauro diplomai įteikti Informacinių technologijų, magistrantūros diplomai – Finansų ir draudimo matematikos, Kompiuterinio modeliavimo, Modeliavimo ir duomenų analizės absolventams.

Absolventus sveikino VU Mokslo prorektorė prof. Edita Sužiedėlienė, MIF Dekanas prof. dr. Paulius Drungilas, Informacinių technologijų absolventė Monika Barauskaitė, Finansų ir draudimo matematikos studijų programos komiteto (SPK) pirmininkas doc. dr. Martynas Manstavičius, Modeliavimo ir duomenų analizės SPK pirmininkas prof. habil. dr. Vydas Čekanavičius ir Kompiuterinio modeliavimo SPK pirmininkas doc. dr. Severinas Zubė.

„Ši diena vainikuoja ir įprasmina jūsų darbštumą, atkaklumą, kantrybę ir susitelkimą sėkmingai užbaigti studijas tokiomis studijomis. [..] Kartu mokėmės vieni iš kitų, tobulėjome kartu. Jūs visam gyvenimui liksite VU dalimi. Būkite savo studijų programos ir mokslo ambasadoriais,“ – absolventus sveikino Mokslo prorektorė prof. Edita Sužiedėlienė.

MIF Dekanas prof. dr. Paulius Drungilas sveikino sėkmingai užbaigus svarbų gyvenimo etapą. „Tikiu, kad daugiau kaip 80 absolventų šiandien gausiančių diplomus, kai kuriems dveji, ketveri, o kai kam ir šešeri metai Matematikos ir informatikos fakultete tapo svarbia jūsų gyvenimo dalimi. Tegu jums šis diplomas atveria duris į sėkmingą karjerą“.

Monika Barauskaitė, MIF Informacinių technologijų absolventė, linkėjo absolventams nesustoti, tobulėti, nebijoti keistis ir tyrinėti supantį pasaulį, pritaikyti VU įgytas žinias, išnaudoti visas suteiktas galimybes. Visų studentų vardu dėkojo dėstytojams ir administracijai.

Absolventams įteikti 83 bakalauro ir magistro diplomai. Iš jų – Bakalauro Cum Laude diplomą įteiktas informacinių technologijų absolventui, 2 Cum Laude diplomai įteikti finansų ir draudimo matematikos magistrantūros absolventams, 3 Cum Laude diplomai – kompiuterinio modeliavimo absolventams ir 4 Cum Laude diplomai – Modeliavimo ir duomenų analizės absolventams. Diplomai Cum laude išduodami pažangiausiems (didžiausią svertinį vidurkį turintiems) absolventams, esantiems tarp 10% geriausiųjų kiekvienos studijų programos absolventų, jeigu jų baigiamojo darbo ar (ir) baigiamųjų egzaminų pasiekimų įvertinimas yra 10 (puikiai) ir tie absolventai neturi nuobaudų už Universitete galiojančių teisės aktų pažeidimus.

Sveikiname visus absolventus!

Diplomų teikimo ceremonijos vaizdo įrašą galite pasižiūrėti VU Youtube paskyroje

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos