Sidebar

2019 11 21 D Kaukeniene klausimu ciklas380x250Siekdami supažindinti jus su Matematikos ir informatikos fakulteto administracija, pristatome jums klausimų ciklą „Kas dirba fakultete?“.

Kiekvieną savaitę supažindinsime jus su mūsų fakulteto administracijos darbuotojais.

Studijų administratorė Daiva Kaukėnienė

1. Kokiais 3 žodžiais apibūdintumėte Matematikos ir informatikos fakultetą?

Ambicingas, patrauklus, atspindintis šių dienų poreikius.

2. Kur studijavote ir koks įsimintiniausias studijų atsiminimas?

Baigiau inžinerijos–technologijų studijas Kauno Technologijos universitete Technologijų ir pramoninio dizaino inžinerijos fakultete.
Visuomet domėjausi gamtos mokslais, technologijomis ir inovacijomis. Fizika, chemija ir matematika man buvo patrauklūs mokslai jau nuo mokyklos laikų. Žavėjausi laboratorijomis ir kitomis tyrinėjimo erdvėmis. Studijas universitete, tiksliuosius mokslus (nuo įvairių fizikos, organinės ir neorganinės chemijos, aukštosios matematikos disciplinų iki teorinės mechanikos, mašinų mechanizmų teorijos, pramoninių gamybos procesų technologijos ir valdymo) derinau su mėgstamu laisvalaikiu – šokau KTU tautinių dainų ir šokių kolektyve „Nemunas“J

3. Kokiais klausimais galima kreiptis į jus?

Prašau kreiptis visais klausimais susijusiais su MIF rudens/pavasario semestrų užsiėmimų ir egzaminų tvarkaraščiu bei auditorijų ir kitų patalpų rezervavimu.

Studijų administratorę Daivą Kaukėnienę galite rasti Naugarduko g. 24, 104 kab.
Tel. (8 5) 219 3056
El. paštas daiva.kaukeniene@mif.vu.lt

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos