Sidebar

2019 05 29 Skelbiama rinkimu kampanijos i VU Taryba pradzia642x410

Vilniaus universitete paskelbti rinkimai į VU Tarybą. Tarybos nariais penkerių metų kadencijai bus renkama vienuolika asmenų, tarp kurių:

  • penki Tarybos nariai (-ės), renkami (-os) iš iškeltų kandidatų (-čių) – VU dėstytojų ir mokslo (meno) darbuotojų,
  • keturi Tarybos nariai (-ės), renkami (-os iš iškeltų kandidatų (-čių) – ne VU darbuotojų ar studentų (-čių),
  • du Tarybos nariai (-ės), renkami VU Studentų atstovybės nustatyta tvarka.

Iki 2019 m. rugsėjo 30 dienos tęsiasi kandidatų į Tarybos narius kėlimas. Kandidatus kelti ir rinkti VU turi teisę akademinės bendruomenės nariai, atitinkantys atnaujintame tvarkos apraše nustatytus reikalavimus:

  • dirbantis (-i) universitete pagal neterminuotą darbo sutartį;
  • arba ne trumpiau kaip trejus metus nepertraukiamai dirbantis (-i) universitete (įskaitant atvejus, kai pertrauka darbe už pastaruosius trejus metus neviršija vieno mėnesio tarp šių sutarčių) pagal terminuotą darbo sutartį;
  • ne mažiau kaip pusės universiteto teisės aktuose nustatytos darbo laiko normos (ne mažiau kaip pusę etato) sumuojant bendrą su universitetu sudarytose darbo sutartyse sulygtą darbo laiką.

Balsavimas vyks 2019 m. lapkričio 4-5 dienomis (apie tikslų laiką ir vietą bus pranešta vėliau).

Detali informacija apie rinkimų eigą, tvarką, kandidatų kėlimo procedūrą, reikalingus dokumentus yra pateikiama VU tinklalapyje.

Matematikos ir informatikos fakultete iškelti (išsikėlę) kandidatai reikalingus dokumentus gali pateikti MIF rinkimų komisijai vienu iš adresų:

Naugarduko g. 24, 208 kabinetas, LT-03225, Vilnius, arba

Akademijos g. 4, 207 kabinetas, LT-04812, Vilnius.

 

VU MIF rinkimų komisija

Pirmininkas dr. Šarūnas Repšys

Nariai:
dr. Viktor Medvedev

studentų atstovas Andrius Jokubauskas.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos