Sidebar

Skelbiamas 2018 m. priėmimas į Vilniaus universiteto informatikos, informatikos inžinerijos ir matematikos krypčių doktorantūros studijas. Registracija ir dokumentų priėmimas vykdomi internetu nuo birželio 1 d. iki birželio 25 d. 13 val. Išsamesnė informacija apie priėmimo tvarką skelbiama VU tinklalapyje – „Priėmimas į doktorantūros studijas Vilniaus universitete“.

Sėkmingai užsiregistravus ir pateikus visus reikiamus dokumentus Matematikos ir informatikos fakultete vykdoma kandidatų į doktorantūros studijas atranka pokalbio forma.

Birželio mėn. 27 d. 10 val. stojančiųjų į matematikos krypties doktorantūrą pokalbis vyks VU Matematikos ir informatikos fakultete, Naugarduko g. 24, 203 aud. (plačiau apie pokalbio tvarką).

Birželio mėn. 28 d. 9 val. stojančiųjų į informatikos ir informatikos inžinerijos krypčių doktorantūrą pokalbis vyks VU Duomenų mokslo ir skaitmeninių technologijų institute, Akademijos g. 4, 203 kab. (plačiau apie pokalbio tvarką).

Preliminarūs priėmimo į doktorantūros studijas rezultatai skelbiami ISAS sistemoje nuo liepos 2 d. 13 val.

Pakviestųjų studijuoti Universitete sutartys pasirašomos Doktorantūros ir podoktorantūros skyriuje liepos 9–13 dienomis.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos