Sidebar

Data: 2019 m. rugsėjo 2-6 dienomis

Vieta: Vilniaus universitetas

Rugsėjo 2–6 d. kviečiame visus pirmakursius dalyvauti Vilniaus universiteto (VU) integracijos savaitėje #StudentAUK.

Įvadinės savaitės metu pirmakursiai susipažins su VU bendruomene, studijomis, VU veikiančiomis organizacijomis, laisvalaikio ir sporto klubais ir biblioteka. Taip pat vyks susitikimai su VU Studentų atstovybe, bus galima išgirsti įkvepiančias alumnų sėkmės istorijas, o norintieji turės išskirtinę galimybę dalyvauti VU muziejaus rengiamose ekskursijose senuosiuose VU rūmuose.

Rugsėjo 2 d. pirmakursiai susipažins su savo studijų kuratoriais. Vėliau visa VU bendruomenė dalyvaus tradicinėje eisenoje Gedimino prospektu nuo Seimo rūmų iki VU Didžiojo kiemo, kuriame lauks VU vadovų ir svečių sveikinimai, pirmakursių priesaika ir koncertas.

Rugsėjo 3–6 d. visų padalinių studentai kviečiami dalyvauti integracijos savaitės programos veiklose, vyksiančiose visuose VU padaliniuose, taip pat ir šventiniame koncerte rugsėjo 5 d. – pirmakursiai raginami dalyvauti visose programos dalyse, kadangi tai yra išskirtinė proga per labai trumpą laiką susipažinti su visu VU.

Visą integracijos savaitės programą rasite www.studentauk.vu.lt.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos