Sidebar

2021 03 17 Virtuali studiju muge

Galvoji apie studijas Matematikos ir informatikos fakultete? Prisijunk į virtualią studijų mugę kovo 30 d. ir turėsi galimybę sužinoti apie studijas, dalyvauti paskaitose bei diskusijose. Registracija čia

Norintieji daugiau sužinoti apie konkrečias studijų programas, susipažinti su būsimais dėstytojais ir jų dėstomais dalykais ar pasikalbėti apie priėmimo reikalavimus turės galimybę prisijungti į atskiras konsultavimo erdves. Šiose erdvėse moksleivių lauks ir esami VU studentai, kurie ne tik atvirai papasakos apie studentiško gyvenimo ypatumus, bet ir pristatys laisvalaikio bei savirealizacijos galimybes VU bendruomenėje!

Paskaitos ir diskusijos

Akademinių reikalų prodekanas dr. Vytautas Stepas

Paskaitos metu moksleiviai bus supažindinami su studijų galimybėmis Matematikos ir informatikos fakultete.

Gediminas Navickas
Linas Aidokas

Robotai sparčiai tobulėja. Jie vis labiau panašėja į realius žmones. Į žmones panašūs robotai pamažu perima ir pradeda dirbti žmonių darbus. Kokioje ateityje gyvensime mes kartu su robotais?

Doc. dr. Jurgita Markevičiūtė

Paskaitos metu pažvelgsime į duomenų analitiko darbą iš arti. Analizuosime įvairių sričių duomenis ir skaitysime juose paslėptą informaciją.

Irmantas Mikulėnas

Kaip suprasti, ar esi matematikas? O kaip juo tapti? Ar po studijų Matematikos ir informatikos fakultete juo tapsi?

Lekt. Eduardas Kutka

Kaip komunikavimo ir skaičiavimų technologijos keičia pasaulį? Kaip tai daro įtaką mums ir kas pasikeis ateityje?

Andrius Jokubauskas
Veronika Šumilova
Marius Šomka
Arūnė Navardauskaitė
Dominyka Razanovaitė
Mikas Pupeikis

Tai diskusija, kurios dar nebuvo tarp matematikų ir informatikų viešai. Diskusijos metu klausytojai išgirs apie pirmuosius studijų metus iš žmonių su skirtingomis patirtimis – vieni turėjo įprastines, gyvas studijas, kiti neturėjo galimybės pamatyti gyvojo fakulteto gyvenimo. Ar jų potyriai skiriasi? Visi diskusijos nariai pateiks neįkainojamų patarimų apie tai, kaip iš pirmų metų pasiimti 100%! Galime garantuoti – jūsų klausimai neliks neatsakyti!

Konsultacijos

Veronika Šumilova
Marius Šomka

14 val. prisijunk prie protmūšio apie Matematikos ir informatikos fakultetą (MIF)! Turėsi progą sužinoti įdomių ir naudingų faktų apie MIF'ą ir pasivaržyti tarp bendraamžių!

Doc. dr. Kristina Kaulakytė
Doc. dr. Rūta Levulienė

Prisijunk ir užduok klausimą dėstytojams!

Doc. dr. Gintautas Tamulevičius
Doc. dr. Kristina Lapin
Prof. dr. Tadas Meškauskas

Prisijunk ir užduok klausimą dėstytojams!

Agnė Karvelytė
Andrius Jokubauskas

Prisijunk ir užduok klausimą studentams!

Inga Baranauskaitė
Alina Šataitytė-Borysevičienė

Čia gali sužinoti apie bendrą MIF studijų eigą, gretutinių studijų galimybes, praktiką, tarptautinių mainų galimybes ir kitus aktualius su studijomis susijusius dalykus.

Inga Baranauskaitė
Alina Šataitytė-Borysevičienė

Čia gali sužinoti apie bendrą MIF studijų eigą, gretutinių studijų galimybes, praktiką, tarptautinių mainų galimybes ir kitus aktualius su studijomis susijusius dalykus.

 

Lauksime tavęs studijų mugėje!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos