Sidebar

2017 01 06 mif.stud.vu.lt

SUŽINOK! VU el. pašto dėžutės yra vardinės, skiriami adresai VU studentams: Vardas.Pavarde@padalinio_trumpinys.stud.vu.lt (pavyzdžiui, vardenis.pavardenis@mif.stud.vu.lt). Tikslų savo VU el. pašto adresą visuomet galite pasitikrinti prisijungę prie VU IS.

PRISIJUNK! VU pašto dėžutę galite pasiekti ne tik prisijungę per https://webmail.vu.lt, bet ir susikonfigūravę Gmail paskyrą - instrukciją kaip tai padaryti galite rasti čia.

SUSIKURK! Jeigu visdar nesate susikūrę savo VU el. pašto dėžutės, daugiau informacijos galite rasti čia: https://mif.vu.lt/lt3/studijos/studiju-programos/1739-pirmakursiams#el-paštas-ir-vu-is

 

Pasirašydami studijų sutartį, įsipareigojote naudoti universiteto pašto dėžutę, kadangi kitu atveju fakulteto darbuotojai neprivalo suteikti informacijos neatpažintiems asmenims, rašantiems iš kitų el. pašto dėžučių.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos